Розсилка

підписатися

RSS-стрічка новин з сайту

Наші партнери
Тижневик "Народна"
Славний нащадок Героя

01.03.2012

Скринчук О.Л._resize.jpgХлібороб із діда-прадіда, голова агрофірми «Україна» в Чемеровецькому районі Хмельницької області Леонід Юрійович Скринчук, досягнувши вершин у землеробстві й заслуживши зірку Героя Праці, як і належить, переймався тим, кому передати у спадок свої професійні знання. Відтак із дитинства навчав одного з синів, Олега, родинного ремесла. І той ще у школі зробив свій вибір, після її закінчення поступив у Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут. А після завершення навчання з дипломом агронома повернувся додому, щоб під батьківською опікою пройти щаблями професійної зрілості: насіннєвода, товарознавця, приватного господаря… Крок за кроком, щоб після восьми років гарту очолити дочірнє сільськогосподарське підприємство «Чемеровецьке», а ще через сім років очолити виплекану батьком, який на той час відійшов у вічність, агрофірму «Україна», заручившись довірою і підтримкою односельчан.

Тож свій цьогорічний сороковий день народження Олег Леонідович відзначив у широкому колі однодумців-колег. Свій ювілей Олег Скринчук відсвяткував під знаком першої спільної перемоги – досягнення найвищої на Хмельниччині врожайності зернових, що торік сягнула рекордного для регіону показника – 66 центнерів із кожного гектара. Гідним нащадком слави батька-героя заслужено нарекли молодого ювіляра очільники району, а з уст побратимів-хліборобів прозвучали на адресу ювіляра запевнення у подальшій дружній підтримці, у боротьбі за стоцентнерні врожаї (відповідно до європейських стандартів).

Тим часом у визнаного лідера на хліборобській ниві додалося турбот і про справи районного загалу. Обраний депутатом районної ради, Олег Скринчук наразі займається проблемою соціально-економічного відродження господарств та сіл району. Разом із трьома народниками-депутатами Анатолієм Молчановим, Павлом Кучером і Ганною Муляр заповзято втілюють у життя свою передвиборну програму, пріоритетним напрямком якої є піклування про поліпшення умов праці й побуту земляків. Зокрема, народники дбають про відновлення тваринницької галузі, переробної промисловості, соціальної сфери. Завдяки їхньому сприянню вдалося залучити інвестиції на повернення благоустрою населених пунктів, матеріально-технічне забезпечення культурно-освітніх закладів. Акцент ставлять на поліпшенні демографічної ситуації в районі, тому підтримка молодих сімей стала одним із основних завдань не тільки для окремих депутатів-народників, а для всієї Чемеровецької районної організації Народної Партії, в якій нині головує талановитий організатор Олег Скринчук.

 

Віталій Чижевський

(Хмельницька область)

На фото: Олег Скринчук

Коментарі
Топ - новина
ДО «ФОРМУЛИ МИРУ»

02.10.2019

Замість криків про зраду і звинувачень треба зайнятись випрацюванням документів (законів) і практичних заходів з реалізації того, що допоможе зціленню України

Публікації
Правда, яку не кажуть людям

02.11.2019 

Україна, як Система, має продукувати "умови для максимальної самореалізації та задоволення матеріальних та духовних потреб кожного та умови для гідного життя всіх своїх громадян".