Розсилка

підписатися

RSS-стрічка новин з сайту

Наші партнери
Тижневик "Народна"
Дорогі брати і сестри!

08.04.2018

 

Сердечно вітаю зі святом ствердження безсмертя і життя, з торжеством оновлення, утвердженням всеперемагаючої віри та високих ідеалів духовності.

Воскресіння Сина Господнього, який прийнявши страшні тілесні муки, страждання й приниження, з’єднавши небесне й земне, дарував роду людському велику надію на спасіння.

Воскресіння Христове – це найвищий момент Божественної істини, коли Господь дає нам ясне розуміння, як треба жити, виповнює нас силою, надихає і направляє на шлях істини та праведності, наочно доводить кожному, що непохитна віра є завжди всеперемагаючою.

У такий час піднесення, духовного звеличення ми сповна усвідомлюємо й відчуваємо, що маємо жити у любові та злагоді, глибинному єднанні у Божественній істині: аби отримати, треба віддавати; бачити іншого; думати про ближнього. 
Тільки так можна зробити наше життя і світ щасливим та умиротвореним.

Воскресіння Христове закликає нас до терпіння й смирення, до молитви, до надії, що Бог даруватиме нам те, що є найнеобхіднішим: мир, злагоду, душевну і тілесну міць, можливість працювати і мати від того радість. Адже усе це – найкращі ліки від розгубленості, зневіри і людської журби.

Щиро зичу Вам, дорогі брати і сестри, добра, духовного і фізичного зцілення, світлих життєвих доль, процвітання й любові.

Нехай Всевишній береже усіх і кожного з Нас!

Христос Воскрес!

Володимир Литвин, Голова Народної Партії

Топ - новина
ДО «ФОРМУЛИ МИРУ»

02.10.2019

Замість криків про зраду і звинувачень треба зайнятись випрацюванням документів (законів) і практичних заходів з реалізації того, що допоможе зціленню України

Публікації
Правда, яку не кажуть людям

02.11.2019 

Україна, як Система, має продукувати "умови для максимальної самореалізації та задоволення матеріальних та духовних потреб кожного та умови для гідного життя всіх своїх громадян".