Розсилка

підписатися

RSS-стрічка новин з сайту

Наші партнери
Тижневик "Народна"
Володимир Литвин: «Я проти того, щоб країну колотило безперервно»

18.09.2007

Володимир Литвин не виключає ще одних позачергових виборів до Верховної Ради призначеними одночасно з черговими виборами Президента. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Білозерському районі Херсонської області, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати прогноз лідера блоку НУНС Юрія Луценка про можливість таких виборів. «В нашому житті все можливо і все реально», – відповів В. Литвин.

Разом з тим він спрогнозував, що після цих позачергових виборів до парламенту відбудеться хвиля дострокових виборів на місцевому рівні. «Я більше схиляюся до того, судячи з тих настроїв, які домінують сьогодні у політичному середовищі, що одразу після завершення парламентських виборів розпочнеться виборча кампанія до органів місцевого самоврядування», – сказав В. Литвин.

Сам лідер Блоку Литвина висловився проти такого сценарію. «Я проти того, щоб країну колотило безперервно. Колись потрібно працювати», – наголосив В. Литвин. Він підкреслив, що в серії позачергових місцевих виборів буде зацікавлена та політична сила, яка здобуде найкращий результат на позачергових виборах до Верховної Ради, щоб закріпити свій успіх. Також Володимир Литвин зазначив, що позачергові вибори до місцевих рад будуть своєрідною підготовкою до президентських виборів.

Прес-служба Блоку Литвина

Коментарі
Топ - новина
ДО «ФОРМУЛИ МИРУ»

02.10.2019

Замість криків про зраду і звинувачень треба зайнятись випрацюванням документів (законів) і практичних заходів з реалізації того, що допоможе зціленню України

Публікації
Правда, яку не кажуть людям

02.11.2019 

Україна, як Система, має продукувати "умови для максимальної самореалізації та задоволення матеріальних та духовних потреб кожного та умови для гідного життя всіх своїх громадян".