Розсилка

підписатися

RSS-стрічка новин з сайту

Наші партнери
Тижневик "Народна"
Друга столиця України відзначає День Міста.

23.08.2013

Друга столиця України –місто Харків відзначає сьогодні 359 річницю із дня народження та 70 років з дня визволення міста від німецько - фашистських загарбників. Урочистості розпочалися із підняття Державного Прапору України – День святкування якого також припадає на 23 серпня. В урочистостях взяв участь Президент України В.Ф.Янукович, який привітав харків’ян з присвоєнням місту почесного звання – Місто військової слави.  Він звернувся із словами подяки до ветеранів, відзначив, що друга столиця України переможними кроками іде до рівня справжнього європейського мегаполісу. У покладанні квітів до Меморіалу Слави взяли участь депутати міської та обласної рад від Народної Партії. Народники також беруть участь у заходах  в усіх районах міста. В Київському районі пройшло освячення нового Храму Святої Благовірної цариці Тамари, у Фрунзенському відбувалася закладка капсули під фундамент на місті будування «Харків - Арени» для проведення Евробаскету-2015. В усіх парках і скверах відкриті фотовиставки,  присвячені історії Харкова, розташовані  нові клумби.

До Харкова завітало в цей день багато гостей з різних куточків колишнього Радянського союзу. Серед них мешканці міст - побратимів, колишні визволителі міста від окупації. До нашого міста приїхало 19 військових оркестрів із різних держав: Росії, Молдови, Білорусі, Англії, Туреччини, які продемонстрували своє мистецтво під час святкової денної програми. Зведений виступ всіх оркестрів відбудеться ввечері на Майдані Свободи  під час театралізованого музичного свята.

Виконком обласної організації Народної Партії вітає всіх харків’ян та гостей міста з чудовим святом,  бажає процвітання рідному місту та нових здобутків його мешканцям.

 

                                                               Секретаріат Обласної організації

Народної Партії 

Коментарі
Топ - новина
ДО «ФОРМУЛИ МИРУ»

02.10.2019

Замість криків про зраду і звинувачень треба зайнятись випрацюванням документів (законів) і практичних заходів з реалізації того, що допоможе зціленню України

Публікації
Правда, яку не кажуть людям

02.11.2019 

Україна, як Система, має продукувати "умови для максимальної самореалізації та задоволення матеріальних та духовних потреб кожного та умови для гідного життя всіх своїх громадян".